Idag så åkte jag in till Kristianstad och käkade kinamat och sedan förbi bowlinghallen och bowlade....gick inte alls bra....vad man är dålig.....men det var skoj iallafall. När man kom hem till torpet så fick man lite extra energi och startade gräsklipparen och klippte ca. 2000 kvm, väldigt mycket men det gick jätte bra. Nu har man gjort sitt för idag....imorgon så blir det och bara ta det lugnt. På lördag så skall jag på pubkväll så vi får se hur skoj det blir....se hur skåningar uppför sig :-))))


Idag så har man varit duktigt. Städat hela huset sedan tvättat bilen och lagat en god middag.....så nu är man helt slut. Skall bara softa nu och kolla på tv. Måste försöka komma i säng tidigt ikväll....men sedan så man ju semester så det gör ju inget...men jag har en liten svart hund som vaknar väldigt tidigt och vill ha "frukost" och sedan vill gå ut en sväng :-)


Då har man äntligen lagt sin röst och jag är helt nöjd med mitt beslut.
Nu får vi se om det är alliansen eller dom rödgröna som vinner valet. 
Nu får man ta och följa denna valvaka. Det lär väl dröja någon dag innan man vet resultatet.




Idag så skall jag ner till biblioteket i byn och rösta. Undrar hur många som kommer och rösta idag?!.
Vet ännu inte riktigt vad jag skall rösta på men det kommer. Annars så blir det en lugn söndag idag.



 

Natten mellan torsdag och fredag så sov jag som ett barn...hostade inget och det verkar som jag börjar äntligen bli frisk....super skönt. Börjar bli trött på och alltid vara sjuk då man har semester. Idag så har jag inte gjort så mycket....fixa lite utebelysning på fasaden så nu ser det mer upplyst i höstmörkret....ja det känns som det börjar bli höst nu. Just nu så kopplar jag va med lite mousserande vin och kollar på tv. Har tänt mig en liten brasa så det blir lite mysfaktor :-)






Idag då jag var ute i skogen och plockade kantareller så stötte jag på 3 rådjur. Dom 2 små kiden satt och tryckte i det höga gräset. När jag skulle fota dom så stack geten och sedan så försvann alla. Det går ju inte och komma dom så närma då dom är vilda. Men jag kom iallafall ca. 5 meter ifrån dom och han fota :-)



Den ena kiden....



....den andra...



.....och här hoppade geten upp....



Och detta hittade man idag ute i skogen.


Idag så blev det en sväng på IKEA. Käkade isterband med dillstuvad potatis för endast 19 kr, det kan man kalla billigt. Sedan så handlade man lite smått och gott....brukar ju sluta att man alltid kommer ut med något.

Påvägen hem så passade jag på och fota mig med BRIO gubben :-)



IKEA i Älmhult




BRIO gubben i Marklunda i Osby




Imorse så väckte en av mina hundar mig som vanligt och ville ha mat och sedan gå ut. Jag som trodde att jag skulle få sovmorgon denna söndag...men så blev inte fallet. Tog en promenad genom Doghill och kände hur lugnt och tyst det är här på landet.....hörde inte ett ljud från några människor eller bilar som körde omkring som hemma i Stockholm. Det kändes väldigt bra och slippa all stress och massa ljud och avgaser. Men jag skulle nog inte kunna bo här på heltid som jag gjorde innan då jag jobba inne i Kristianstad. Visst det var lugnt och skönt men man saknar ju allt liv och rörelse.

Har hunnit med och tvätta och städat idag.....det känns väldigt bra nu när man är klar och ser resultatet.
Hur lyckas man stöka ner så mycket på så kort tid...hmmm....får försöka hålla bättre ordning så man slipper hålla på i flera timmar. Men man lovar så mycket :-)

Imorgon så blir det och åka till IKEA i Älmhult. Man hittar alltid något när man är där.


Nu har min semester börjat och man är nu nere i Skåne i sommartorpet. Typiskt att man skall bli sjuk...har hostat i flera dagar nu och haft lite feber och inte nog med det så har man tappat rösten med :-(
Men det blir nog bättre snart får jag hoppas. Idag när man hade det lite tråkigt så gick jag över vägen med mina hundar till Doghill....Doghill är en liten skogsbacke mittemot torpet. När man gick där och njöt av vädret så kollade jag ner i backen och såg lite kantareller.....så man plockade ca ½ liter...så det blir middag imorgon med :-)