Idag så åkte jag in till Kristianstad för och käka buffé på Rose Garden. Efter att jag käkat klart så gick jag en snabbrund på stan....ja på stan...det gick väldigt snabbt då det inte är så stort. När jag var klar så åkte jag till stranden.....Yngsjö...grymt skönt väder idag...så nu har man badat i havet med :-) Sedan blev man lite brun också....vill ju vara fräsch när man kommer hem till stora staden...



Buffén på Rose Garden



Mums vad gott med kinamat....man känner ju sig lite hemma...





Jag påväg ner till stranden....







Jag leker lite i sanden...



Ett dopp i havet..inte lika varmt som jag hade hoppats på....men nu har man badat i havet iallafall...




Kunde inte sova inatt....somnade inte förns kl.05:30 imorse.....usch...men men...när jag väl vaknade imorse så tog jag tag i och fixa en "mini midsommarstång"....klippte ner massa björkris samt massa blommor som fanns på tomten. Man är ju lite kreativ iallafall.....Senare idag så drog vi till Osby Camping för och kolla på lite midsommar firande....det var ju väldigt länge sedan jag var med på något sådant. Fick även ställa upp och leka lite lekar med barnen för det var inte många som ville ställa upp, ja så jag fick ställa upp och liva upp stämningen lite...det är ju trotts allt midsommar.

Ikväll så blev det en god drink med en supergod förätt som jag fixade till. Det blir även lite sill och potatis så man får ta sig en snaps eller två....mums...avslutar med grillad oxfilé med stekt potatis....får se vad det blir för efterrätt....kanske en god tårta :-)










Det blev en dessert med färska jordgubbar med lite smått och gott i som jag fixade till. Riktigt gott blev det fast jag bara gjorde något av som jag hittade i skafferiet och kylen....





Igår så var jag på grillparty....blev inget alkohol då jag körde men det var helt ok ändå. Blev väldigt sugen på  Rosévin då jag såg dom andra som satt och drack.mJag tar nog igen detta imorgon då det är midsommarafton.
Har precis rensat klart i buskarna så jag skall nog belöna mig med en flaska Rosé...har ju trotts allt semester :-)



Då var det äntligen dax för min mini semester. Skall bli jätte skönt och vara ledig i midsommar då det var länge sedan jag var det. När jag kom ner hit så fick jag börja direkt med och klippa gräsmattan....usch vad långt gräset var....typ en halv meter.....så det tog sin lilla tid och fixa det. Imorgon så får jag fortsätta med baksidan. Det var viktigare och fixa det som syns för folk som går förbi. Tomten är trots allt på 2100 kvm.

Det tog sin tid och klippa allt...


Imorse när man vaknade så fick jag för mig och börja och dammsuga...det slutade med att jag fixade till det lilla rummet så man kommer in där. Innan så var det fullt med massa onödiga saker som jag nu har slängt. Gud vad man samlar på sig under dessa år. Skall försöka ta tag och städa ur garderoberna med.....men det får bli en annan dag. Har precis kommit in efter att ha suttit på takterassen och käkat en kebabrulle...mums....så nu blir det och slöa sig framför tv:n.


Med detta firar jag med och dricka lite champagne efter att sett Jas 39 gripens överflygning i Stockholm.






Satt och lekte lite med ett fotoprogram.........här kommer resultatet nedan.