Läste precis detta på aftonbladet.se. Kunder på Coop Extra i Jakobsberg reagerade på denna skylt. Ja vad skall man säga??. Upprör sådana skyltar och budskap dig?
 
 
 

Blev en liten kvällspromenad på söder. Det var inte alls så många människor ute påskdagen som denna. Lite små kyligt ute trots att solen sken.

Inatt klockan 02:00, natten till söndagen så skall vi ställa om klockan. Alltså flytta fram klockan en timme framåt. Hur många gånger har man undrat vad man skall göra, flytta fram eller bak? Jag har då lärt mig att: Man tar fram utemöblerna, alltså man flyttar fram klockan på sommaren. Man plockar in utemöblerna på vintern. Alltså virider man tillbaka klockan. Så nu börjar våren komma. Det kommer att bli ljusare och ljusare för varje dag :-)
 
 

Vill passa på att önska alla en riktigt glad och trevlig påsk.

Idag så var jag i Uppsala och hälsade på mina gudbarn och deras mamma. Blev upphämtad på centralen i Uppsala. Vi åkte runt och kolla i lite olika affärer sedan så bestämde vi oss för att äta sushi. Så vi tog drive in på Sushi of Sweden. Det här var en riktigt upplevelse. Har aldrig åkt drive in för att köpa sushi. Har inte heller sett någon sushi drive in heller. Finns det en sushi drive in i Stockholm?
 
 
 
 

Sitter på tåget till Uppsala just nu. Skall träffa Linda och mina gudbarn. Har inte träffat dom på länge nu. Skall bli trevligt att se hur stora flickorna har blivit.

Då blev det lite afterwork på Retro på söder. Gott med en kall öl och hamburgare :-)

Då blev det lite mellan mål. Köpte mig en risiftutti med ananas och cocos. Den var helt ok. Känns som sommar :-)

Idag när jag var på väg hem från jobbet så såg jag denna reklam arrangemang vid Medborgarplatsen. Riktigt snyggt anser jag. Nu vill man verkligen att sommaren skall komma. Vad tycker i om denna reklam?
 
Idag så är det våffeldagen. Någon av er som ätit eller gjort egna våfflor idag? Själv så blev det våfflor med Ben&Jerry's glass och lingonsylt till.
 

Kollade igenom bilder i min mobil och fann den här söta bilden på Soya. Hon sov så sött med öppen mun. Hur söt kan man vara.

Vaknade klockan 07:15, ja på en söndag. Jag som hade planerat att sova till minst kl.11:00. När jag ändå var uppe så gick jag en morgonpromenad med hundarna i vårsolen, ja lite sol var det imorse. Efter promenaden så gick jag till affären för att handla lite frukost. Det slutade med att jag kom hem med två bärkassar med mat. Det blev en stor söndagsbrunch. Och jag som inte brukar äta frukost...men idag så var det riktigt gott.
 
Då släckte vi ner på jobbet. Det blev riktigt snyggt med massa marschaller utanför och massa ljus på borden. Många av våra gäster trodde vi hade strömavbrott. Men vi förklarade att vi släckte ner för att det var Earth Hour. Undrar hur många som släckte ner, gjorde du det?
 
 
Innan vi släckte ner....
 
 
......och här är reslutatet efter att vi släckte ner.
Då har man hunnit med att fixa ett 30 års kalas.Dom som skulle ha det ville att jag skulle fixa det som ett barnkalas. Han som fyllde år fick låna våran uniform. Det blev massa roliga överraskningar för han som fyllde år. Fixade iordning lite snacks innan maten. Sedan blev det burgare i massor. Jag avslutade detta med en spraknade Max Hallonpaj.
 
 
 
 
 
 
 

Skall strax anordna ett 30 års kalas för några gäster på jobbet. En kille ringde in till jobbet i mitten av veckan och undrade om han kunde boka bord hos oss för ett kalas. Han ville fira sin vän på hans 30 årsdag. Som en norrlänning som han som fyller 30 så ville dom absolut göra något speciellt för honom på just Max Hammarby Sjöstad. Snäll som jag är så fixar jag det. Skall bli skoj att se hur han kommer att reagera då hans vänner lurar honom till oss :-)

Idag klockan 20:30 kommer många i världen att släcka ner i en timme. Kommer du att göra det?
Jag kommer att släcka ner så mycket jag kan. Vi kommer även att släcka ner på jobbet. Längtar tills jag får fixa med marchaller och ljus ikväll på jobbet. Kommer att lägga upp en bild på detta senare ikväll.
 
 
2013-03-23 kl.20:30-21:30
 

Vad skönt det känns när man går hem från jobbet och det är fortfarande ljust utomhus.
Har precis kommit hem från affären där jag handlade hem lite ingredienser till en skaldjurssoppa. Till det kommer det att bli lite skumpa och vin. Det ät ju trotts allt fredag :-)

Då börjar helgen närma sig. Men först så blir det lite jobb. Skall försöka komma hem lite tidigare idag. Tänkte överraska sambon med att gå ut och käka och dricka lite gott. Vilken restaurang skall man välja? Hade tänkt mig någonstans på söder. Det finns en del att välja på så vi får se.

Kunde inte hålla mig idag. Tänkte vänta tills deklarationen skulle komma i brevlådan för att sedan se om man får tillbaka eller måste betala in. Som sagt jag blev för nyfiken så jag loggade in på Skatteverkets hemsida och loggade in med mitt bankID. Fick sedan se beloppet...wow... gissa om jag blev glad. Man kanske skall boka en resa för pengarna :-)

Hittade denna bild på nätet. Undrar vad han skall göra med alla dessa bananer?

Här nedan finner ni mina Apple produkter jag köpt under åren.
 
- Iphone 3s
- Iphone 4
- Iphone 4s
- MacBook Pro 13
- Apple Tv
- Ipad 3
- Timecapsule 3Tb
- Iphone 5
- iMac 27 tum
- Usb Superdrive
 
Ja vad skall man säga.... Jag bara älskar Apple produkterna :-)
 

 
 


 
 

Fick en fin överraskning på jobbet idag. Min iMac levererades till jobbet. Trodde inte den skulle komma tidigast på fredag. Så nu är man ytterligare ägare av en Mac produkt. Once you go Mac, you never go back...har jag hört att man brukar säga. Det stämmer enligt mig iallafall :-)

Nu verkar det inte så många dagar kvar innan min iMac kommer. Beställde den i mitten av januari och den skulle ha levererats i början av februari. Tyvärr så kom den inte under februari. Kollade med leverantören och fick höra att den var försenad. Men efter lite mail konversation så har jag fått reda på att den kommer i slutet av denna vecka. Varför den är så försenad är för att jag har special beställt den. Alltså byggt ihop en egen. Varför välja en befintlig när man kan bygga ihop en egen och unik :-)

Enligt Bröderna Olssons Garlic så skall påsken snart vara här. Hoppas dom har rätt. Som det ser ut nu så verkar det inte så.

Imorse när man steg upp så sken solen. Allt kändes så underbart. Trodde att det inte skulle komma något mer snö. Men ack så fel man kan ha. När skall våren komma då?

Här kommer en bild från tidigare idag vid Sofia kyrka.

Efter en promenad så förtjänar man lite fika. Det blev varm choklad och mandeltårta med jordgubbar.

Vilken härlig söndag. Vaknade tidigt imorse och hunnit varit ute på en långpromenad med hundarna. Trodde det skulle vara jätte kallt ut men solen låg på och det värmde. Just nu så ligger hundarna och sover. Så söta :-)

Snart blir det middag....vad skall man laga för något då? Några förslag?