Då har man kommit hem från en lyckad vip kväll på Max i Eskilstuna 2. Grymt mycket folk på vipen.
Och vilken snygg restaurang...vad skall man säga....
Lycka till Carin med restaurangen och visa vart skåpet skall stå.


Idag så blev det en jätte god laxsallad med balsamvinäger med smak av apelsin när jag kom hem. Känner mig väldigt nöjd med att ha lagat väldigt mycket mat den senaste tiden hemma och inte ätit ute så ofta som jag brukar göra. Man blir ju bättre och bättre på och laga mat. Sedan hittar man på lite egna recept som man mixrar med. Får se vad det blir för något gott imorgon.




Trodde att jag skulle behöva skicka in min mobil på lagning. Pratade med våran support och där sa dom att man skulle skicka in den på koll hos leverantören. Jag ringde leverantören och berättade om problemet med mobilen. Trodde att nu var allt borta på den då jag inte kunde göra någon backup då den var helt släckt. Men som tur var det bara ett enkelt problem som jag kunde fixa själv. Det var och hålla in dessa 2 knappar samtidigt i 10 sekunder och vips så gick den igång. Vad skönt att allt funkar och allt är kvar. Så nu har jag gjort en backup :-)




Hade satt mobilen på väckning men den ringde inte imorse. Men tur att man är morgonpigg och vaknade utan den. Den var fulladdad igår kväll men nu får jag inte igång den. Den måste ha slocknat under natten. Nu  får man skicka in den på lagning och sedan får man se hur länge det tar och få tillbaka den igen :-(


Tänk att det snart är jul. När man var liten så tyckte jag att det var evigheter till julafton men nu så är det tvärtom.
Har iallafall hunnit köpa några julklappar vilket känns skönt. Man slipper trängas med alla människor på stan och man slipper köpa något impulsivt. Jag tycker att man skall ha lite tanke bakom dom presenterna man köper.